Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cukrarska vyroba iii

Nalezeno:    6 produktů

INFORMATORIUM Cukrářská výroba III

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.

Více informací
od 216 Kč
Koupit nejlevněji

Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III najdte na Digiboss.cz. Cukrářská výroba III nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Cukrářská výroba III - Bláha a kolektiv Ladislav

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.

Cukrářská výroba III - Bláha a kolektiv Ladislav

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě z

Cukrářská výroba III. - Bláha, Conková, Kadlec

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.

Cukrářská výroba III - František Kadlec, Věra Conková, Ludvík Bláha

Autor : František Kadlec, Věra Conková, Ludvík Bláha, Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.Druh sortimentu : Kniha, Cukrářská výroba III, Jazyk...