Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cukrarska vyroba iii 978 80 7333 099 6

Nalezeno:    1 produkt

INFORMATORIUM Cukrářská výroba III

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.

Více informací
od 199 Kč
Koupit nejlevněji

Cukrářská výroba III (978-80-7333-099-6)

Kniha – autor František Kadlec; Ludvík Bláha; Věra Conková, 186 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozov...