Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Coz takhle dat si chrest

Nalezeno:    63 produktů

Což takhle dát si ... chřest

Česká krásná vtipná. Taková je nová kuchařská edice ``Což takhle dát si…``, která je novinkou na našem trhu. Nápad, zpracování, grafika si vás získají na první pohled a rozhodně se nejedná o vegetariánské kuchařky. Ročně vychází 4 díly a každý je věnován jedné ingredienci. V edici již vyšlo: ``Což takhle dát si dýně``, ``Což takhle dát si špenát``, ``Což takhle dát si mrkev`` a ``Což takhle dát si chřest``. V červenci 2006 vyjde první ovocný díl ``Což takhle dát si švestky`` a další díly se chystají. Zaváděcí cena prvního dílu je 169 Kč a cena dalších dílů je 199 Kč. Bližší informace na: www....

Více informací
od 121 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si ... špenát

Nová česká kuchařská kniha napsaná z čiré radosti a nadšení Není to jen jedna knížka, ale celá edice s názvem "Což takhle dát si …" Čím se liší Zapálená kuchařka od ostatních kuchařek? vše je česká práce a používají se dostupné ingredience recepty nejsou sesbírané, ale s chutí vymyšlené originály žádné náročné kuchyňské postupy co díl, to specializace na určitou ingredienci (hlavně zeleninu) 50 rozmanitých receptů v každém dílu chutnost a atraktivní vzhled jídla jsou nutnou podmínkou vaří se i s bílým masem (drůbež a ryby) profesionální fotky u každého receptu pro focení nebyly použity atrapy...

Více informací
od 59 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si ... rajčata

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Více informací
od 140 Kč
Koupit nejlevněji

Lenka Požárová: Což takhle dát si... Lilek

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byla oceněna za design.

Více informací
od 140 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si... Chřest

Což takhle dát si... Chřest najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Chřest nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."Druh sortimentu : Kniha, Což takhle dát si... Chřest, Jazyk : Čeština, Počet stran : 58

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

"Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest če

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

"Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý

Což takhle dát si... Chřest - Požárová Lenka

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."

Požárová Lenka: Což takhle dát si... Chřest

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek.

Což takhle dát si... Dýně

Což takhle dát si... Dýně najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Dýně nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Lilek

Což takhle dát si... Lilek najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Lilek nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Rajčata

Což takhle dát si... Rajčata najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Rajčata nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si špenát

Což takhle dát si špenát „Což takhle dát si špenát?" Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu. Přístroj má však dosud drobné vady: tak například pozření špenátu v kritické době po „léčbě“ mnohonásobně zvyšuje účinky záření... Hrají: Vladimír Menšík, Jiří Sovák, Iv...

Což takhle dát si špenát

Hrdiny komedie plné krkolomných absurdních zápletek, záměn, zmatků a rozuzlení jsou meloucháři Jarda Zemánek a Franta Liška, kterým nic není svaté. Sotva se dostanou z vězení, kde se ocitli kvůli nepodařené krádeži lihu, už jedou v další levotě. Oba výtečníky si totiž najme majitel kosmetického salónu v hotelu Imperial, spolčený s docentem Mlejnkem z výzkumného ústavu, kde právě vynalezli přístroj k regeneraci starých dojnic. Chce, aby získali přesnou kopii přístroje, která však má bohatým pani...

Což takhle dát si špenát

; edice KLENOTY ČESKÉHO FILMU; ; Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, za

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty,

Což takhle dát si špenát - DVD - neuveden

„Což takhle dát si špenát? Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Li

Což takhle dát si špenát - DVD - neuveden

„Což takhle dát si špenát? Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Li

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, Jen a pouze tmavě fialovému lilku je věnována kuchařka Což takhle dát si lilek. Všechny recepty jsou stvořitelné v českých podmínkách a z českých ingrediencí. Jsou originální, mají šmrnc a hlavně chuť. A všechny samozřejmě i krásnou barevnou fotku! Zkoušet můžete vše, od lehkostí, políveček, přes krémové pomazánky až po hlavní jídla. Vychutnat si můžete už jen samotné názvy receptů jako třeba Nivotvorný lilek, Grilek, Sladkokyselý úsměv, Brambory s tunou tuňáka či...

Což takhle dát si... Dýně - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, Dýně, podzimní kráska s dost velkým pozadím. A kraluje i kuchařce Což takhle dát si dýně. Lehké občerstvení, saláty, pomazánky, hlavní jídla, ale hlavně úžasně jsou z ní sametově krémové neodolatelné polívečky. Kdo ji ochutná, skamarádí se s dýní okamžitě. Kromě informací o druzích a chutích různých dýní vás čeká i spousta povedených receptů jako třeba Mufovy muffiny, Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Žhavá koule, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička či Dýňový ...

Což takhle dát si špenát - DVD

„Což takhle dát si špenát?" Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu. Přístroj má však dosud drobné vady: tak například pozření špenátu v kritické době po „léčbě“ mnohonásobně zvyšuje účinky záření...

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalp...

Což takhle dát si... Lilek - Požárová Lenka

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Což takhle dát si špenát - DVD - neuveden

„Což takhle dát si špenát?" Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu. Přístroj má však dosud drobné vady: tak například pozření špenátu v kritické době po „léčbě“ mnohonásobně zvyšuje účinky záření......

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Což takhle dát si ... Dýně - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička, nebo Tvarohový žluťásek. Dýně jsou v kurzu a zjistíte, že vařit s dýněmi je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Vaří se zejména s dýní hokkaido, muškátovou i máslovou dýní. Slané i sladké. První díl ze čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahran...

Což takhle dát si... Rajčata - Požárová Lenka

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Díky dalšímu dílu ze série "zapálených kuchařek" s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalpovaný rudoch, budete si...

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Díky dalšímu dílu ze série "zapálených kuchařek" s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalpovaný rudoch, budete si moct popl...

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Což takhle dát si ... Dýně - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička, nebo Tvarohový žluťásek. Dýně j

Požárová Lenka: Což takhle dát si... Lilek

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Požárová Lenka: Což takhle dát si... Rajčata

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit… Díky dalšímu dílu ze série „zapálených kuchařek“ s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná.

Což takhle dát si... Dýně - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička, nebo Tvarohový žluťásek. Dýně j

bohemia motion pictures Což takhle dát si špenát - DVD

; rok vydání2017-01-27číslo vydání1vydavatelBohemia Motion Pictures, a.s.vazbaDVD, Blu-rayrozměry190x135

COŽ TAKHLE DÁT SI ŠPENÁT - Remasterovaná verze! - DVD

Vedoucí kosmetického salónu v hotelu Imperial Netušil seznámí dva meloucháře Lišku a Zemánka s pracovníkem výzkumného ústavu docentem Mlejnkem, který právě zkonstruoval přístroj na regeneraci starších dojnic. Mlejnek s Netušilem mají svůj plán. Melou...

Což takhle dát si špenát (DVD) - remasterovaná verze

Bláznivá komedie plná proměn, překvapení a vitamínů. Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky... Bláznivá komedie plná proměn, překvapení a vitamínů. Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž ...

Což takhle dát si špenát (DVD) (papírový obal)

Bláznivá komedie plná proměn, překvapení a vitamínů. Vedoucí kosmetického salónu v hotelu Imperial Netušil seznámí dva meloucháře Lišku a Zemánka s pracovníkem výzkumného ústavu docentem Mlejnkem, který právě zkonstruoval přístroj na regeneraci starších dojnic. Mlejnek s Netušilem mají svůj plán. Meloucháři mají instalovat přesnou kopii přístroje v kosmetickém salónu, kde bude Netušil za valuty vracet ztracené mládí bohatým turistkám. Nový vynález má ale háček - ozářený objekt nesmí požít v kri...

Což takhle dát si... Rajčata. zapálená kuchařka Lenka Požárová - Lenka Požárová

Rajče je klasika. Víte, co od něj čekat, znáte ho od dětství, nijak nevybočuje. Jenže ono umí být i hezky dovádivé, umí překvapit, ba i šokovat.

Což takhle dát si špenát - edice KLENOTY ČESKÉHO FILMU (remasterovaná verze) - DVD

Milé dámy, potřebujete trochu omladit? Není problém, náš kosmetický salón disponuje přístrojem, který to zvládne… Jenom pozor na pozření špenátu v kritické době po „léčbě“!

Pohár s víkem a brčkem Miss Étoile Enoy, 12 cm

Což takhle dát si čaj anebo kávu? A což takhle si svůj oblíbený nápoj vychutnat v poháru, který okouzlí něžným designem? Pohár od Miss Étoile ví, jak vám udělat radost ♥

Česká kuchyně – lehká a elegantní - Svatek Martin

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meru...

Vínové tričko s 3/4 rukávem ONLY Jess

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem a 3/4 rukávem se zapínáním Barva: vínová Zapínání: knoflík (na rukávu) Materiál: 100 % bavlna Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný, mírně průsvitný Praní: 40 °C Něco praktického: rukáv, který může být dlouhý nebo tříčtvrteční Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm...

Starorůžové tričko s 3/4 rukávem ONLY Jess

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem a 3/4 rukávem se zapínáním Barva: starorůžová Zapínání: knoflík (na rukávu) Materiál: 100 % bavlna Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný, mírně průsvitný Praní: 40 °C Něco praktického: rukáv, který může být dlouhý nebo tříčtvrteční Rozměry pro vel. M: délka - 6...

Starorůžové tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: starorůžová Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Růžové tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: růžová Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Tmavě modré tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: tmavě modrá Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Černé tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: černá Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Modré tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: modrá Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Česká kuchyně – Lehká a elegantní - Martin Svatek

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruň...

Černá džínová bunda ONLY Chris

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádní džínové bundě? No ovšem. Poslužte si. Typ: džínová bunda s kapsami Barva: černá, růžovozlatá Zapínání: knoflíky v růžovozlaté barvě Kapsy : dvě náprsní Materiál: 70 % bavlna, 28 % polyester, 2 % elastan Vlastnosti materiálu: stálobarevný, odolný proti oděru, pružný Praní: 40 °C Něco praktického: kapsy Rozměry pro vel. M: délka - 50 cm...

Česká kuchyně - Martin Svatek

Autor : Martin Svatek, Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prs...

Starorůžové žíhané dlouhé tričko s detaily na zádech ONLY Casa

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku? No ovšem. Poslužte si. Typ: dlouhé tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem, prodlouženým zadním dílem a ozdobnými detaily ve stříbrné barvě na zádech Barva: starorůžová Vzor: jemný, žíhaný Materiál: 100 % bavlna Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný, mírně průsvitný Praní: 40 °C Něco okázalého: ozdobné detaily na zá...

Šedé džínové košilové šaty VERO MODA Silla

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v atraktivních košilových šatech? No ovšem. Poslužte si. Typ: džínové košilové šaty s dlouhým nebo 3/4 rukávem, kapsami a decentním vyšisovaným efektem Barva: šedá Zapínání: patentky Kapsy: dvě náprsní, dvě boční Podšívka: ne Materiál: 100 % lyocell Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný Praní: 30 °C Něco praktick...

Vínové žíhané dlouhé tričko s detaily na zádech ONLY Casa

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku? No ovšem. Poslužte si. Typ: dlouhé tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem, prodlouženým zadním dílem a ozdobnými detaily ve stříbrné barvě na zádech Barva: vínová Vzor: jemný, žíhaný Materiál: 100 % bavlna Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný, mírně průsvitný Praní: 40 °C Něco okázalého: ozdobné detaily na zádech...

Fotokuchařka Josefa Drábka - Vaříme i očima - Josef Drábek

Víte, proč byste si měl/a určitě koupit tuto kuchařku? Protože při přípravě v ní uvedených jídel nebudete vůbec váhat, zda postupujete správně, či ne. Každý recept je totiž nejen popsán krůček po krůčku, ale také podrobně zobrazený. Stačí se jen podívat na příslušnou fotografii, přečíst si krátký a srozumitelný slovní doprovod, a dílo se určitě podaří. Další výhodou této kuchařky je, že celkem 82 receptů na nejrůznější dobroty počínaje saláty přes hlavní chod až po dezerty je seřazeno přehledně...

Fotokuchařka Josefa Drábka - Vaříme i očima - Drábek Josef

Víte, proč byste si měl/a určitě koupit tuto kuchařku? Protože při přípravě v ní uvedených jídel nebudete vůbec váhat, zda postupujete správně, či ne. Každý recept je totiž nejen popsán krůček po krůčku, ale také podrobně zobrazený. Stačí se jen podívat na příslušnou fotografii, přečíst si krátký a srozumitelný slovní doprovod, a dílo se určitě podaří. Další výhodou této kuchařky je, že celkem 82 receptů na nejrůznější dobroty počínaje saláty přes hlavní chod až po dezerty je seřazeno přehledně...

Různí interpreti – Hitparáda filmových melodií – CD

Slavných českých filmových písniček je samozřejmě spousta: tento nový výběr však nabízí řadu těch nejklasičtějších, leckdy i vůbec poprvé na CD! Důležití autoři a interpreti doplnili snímky zejména ze sedmdesátých a osmdesátých let skladbami často symbolizujícími ony filmy už natrvalo. Chcete příklady? Titulní Pane, vy jste vdova s Petrem Spáleným, Lásko má, já stůňu a Helena Vondráčková vNoci na Karlštejně, Saxana Petry Černocké z Dívky na koštěti, Což takhle dát si špenát Jiřího Schelingera, ...

Filmy a hlášky Jiřího Sováka - Rohál Robert

Dnes už málem zlidovělé hlášky z celé řady filmů a seriálů, ve kterých exceloval bohem políbený herec Jiří Sovák – toť hlavní menu nové knížky Roberta Rohála. Nepůjde tedy o hercovy memoáry či životopis, nýbrž o barvitou publikaci, která připomene prostřednictvím hlášek všechny jeho slavné filmy (Král Králů, Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky, Kdo chce zabít Jessii, Pane, vy jste vdova!, Zabil jsem Einsteina, pánové..., Zlatá svatba, Marečku, podejte mi pero!, Což takhle dát si ...

Nejlepší filmy a hlášky Jiřího Sováka - Robert Rohál

Dnes už málem zlidovělé hlášky z celé řady filmů a seriálů, ve kterých exceloval bohem políbený herec Jiří Sovák – toť hlavní menu nové knížky Roberta Rohála. Nepůjde tedy o hercovy memoáry či životopis, nýbrž o barvitou publikaci, která připomene prostřednictvím hlášek všechny jeho slavné filmy (Král Králů, Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky, Kdo chce zabít Jessii, Pane, vy jste vdova!, Zabil jsem Einsteina, pánové..., Zlatá svatba, Marečku, podejte mi pero!, Což takhle dát si š...

Fotokuchařka Josefa Drábka - Josef Drábek

Autor : Josef Drábek, Víte, proč byste si měl/a určitě koupit tuto kuchařku? Protože při přípravě v ní uvedených jídel nebudete vůbec váhat, zda postupujete správně, či ne. Každý recept je totiž nejen popsán krůček po krůčku, ale také podrobně zobrazený. Stačí se jen podívat na příslušnou fotografii, přečíst si krátký a srozumitelný slovní doprovod, a dílo se určitě podaří. Další výhodou této kuchařky je, že celkem 82 receptů na nejrůznější dobroty počínaje saláty přes hlavní chod až po dezerty...